onsdag 6. juni 2018

Fått nødvendig oppdatering til TV-en :-)

Jeg ser av bloggen at jeg ikke hadde lagt ut noe i juni ennå. Da er det vel på tide, tenker jeg! Det har imidlertid vært litt mye styr de siste dagene med helt andre konkrete gjøremål enn det jeg vanligvis skriver om. Så jeg har vel forsøkt å få ferdig det, før jeg kunne ta tak i prosjektene mine igjen. Har blant annet endelig fått meg nødvendig oppdatering til TV'en, også kalt Get-boks. For det måtte jeg tydeligvis ha nå. Du kan se selve TV'en og TV-benken i et eldre blogginnlegg hvis det skulle være interessant :-)


Mandag var jeg avgårde med bilen og hentet denne tydeligvis viktige Get-boksen på Lambertseter, og tirsdag fikk jeg hjelp av ei venninne til å sette den opp. Hun hadde gjort dette før, og er litt mer teknisk anlagt enn meg, og var nok litt mer klar for en sånn utfordring enn meg. Så det ble orden på sakene, tusen millioner takk for hjelpen til henne :-) Jeg kunne eventuelt bestilt en montør hjem, men fikk forespeilet at det kostet en del.

Det er ikke det at jeg er så fryktelig avhengig av TV, men det merkes godt hvis man ikke har muligheten! Og når jeg vet at noe straks vil slutte å virke, er det en lettelse å få orden på tingene! Svart skjerm er jo ikke akkurat så spennende. Etter hvert blir det jo sommerferie også. Så nå har jeg forsøkt å venne meg til ny fjernkontroll og nye navigeringsrutiner :-)

Det var dagens lille dose med det nyeste på TV-fronten her hos meg. Vi høres snart!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Greit å få det på plass, ja! Selv har jeg ikke hatt tv på sikkert tjue år, og savner det egentlig ikke. Er selvfølgelig nysgjerrig på å se det jeg selv er med på, men mye finnes på nettet, selv om det jo ikke blir like avslappende å se en film på hjemmekontoret som fra sofaen :)

    SvarSlett
  2. Hei! Det høres behagelig ut å ikke la seg styre av den kassa, he he :-) Var faktisk mer avhengig av den før enn det jeg er nå. Selvsagt må du få sett det du er med på, det er klart! Det kan du ikke gå glipp av.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)