mandag 7. mai 2018

Ukens skriveplaner.

Skriveplan for uken ja... Jo, det skal jeg klare. Jeg lovet jo det i forrige blogginnlegg. I dag, mandag har jeg sittet med litt redigering, men det stopper nok der i dag. Det er generalforsamling i borettslaget i ettermiddag, og som vararepresentant må jeg få med meg det. I tillegg kolliderer dette møtet med hviletiden min, så det må jeg skru til litt tidligere på dagen, og sånt pleier å være litt slitsomt. Medisiner er også unnagjort for et par dager.

Men tilbake til skrivingen.

Sånn som det ser ut i planen min, vil tirsdag og fredag garantert være de beste skrivemulighetene mine. Onsdagskvelden eller søndag kan også være gode dager til dette. Jeg har rett og slett ryddet plass i kalenderen til det, så enkelt og så vanskelig er det!

Så hva består skrivingen i? Jeg skal denne uken gå igjennom manus, avsnitt for avsnitt, rette og fikse om det trengs. Jeg har også noen momenter jeg må flette inn enkelte konkrete steder. Jeg har som sagt begynt litt i dag, og fortsetter i morgen. Det er jo ikke alltid alt går etter planen, så¨noen forbehold må jeg nok ha. Men planen er der.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hurra for skriveplanen din! :) Jeg lager stadig vekk planer, og de ser alltid flotte ut på papiret, men det er sjelden jeg greier å fullføre. Jeg er nok en smule overoptimistisk når jeg planlegger, og så svikter vel selvdisiplinen noen ganger når jeg skal gjennomføre. Så jeg synes du er flink om du i alle fall får til to skrivedager denne uken. Det viktigste er vel å få gjort litt, om ikke alt. Men ofte er det jo sånn at én god skrivedag lett fører til flere, og sånn sett er den første dagen den aller viktigste. Stå på!

    SvarSlett
  2. Hei, jo takk for det! I dag har jeg riktignok ikke gjort så mye som jeg hadde tenkt. I tillegg til selve skrivingen så ble jeg litt opphengt i å rydde litt i eldre manusversjoner og andre tekster. Et prosjekt jeg har tenkt på en stund.

    Men litt skriving har det blitt. Så lenge det er teksten som står i fokus så jobber den fremdeles i hodet selv om jeg gjør andre konkrete tekst-ting innimellom. Men mer skriving skal det bli!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)