søndag 25. november 2018

Ikke helt ferdig med tannbehandlingen ennå.

Litt vinterstemning en  kald novemberkveld :-) (Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Litt vinterstemning en
kald novemberkveld :-)
Som jeg tidligere har antydet, var jeg en tur hos tannlegen på onsdag. Godt at jeg ikke skulle være der før klokken tolv, så fikk jeg god tid til å ta intravenøs medisin, som jeg må ta før et tannlegebesøk. Og nå skulle jeg veldig gjerne skrytt av null hull, men det går dessverre ikke. 

Jeg hadde et lite hull i en tann, det hadde riktignok vært der en liten stund, men som jeg nå har fått beskjed om at jeg må tilbake i desember for å fikse. Kunne dessverre ikke ta det der og da, ettersom det trengs mer tid og forberedelser når slikt skal gjøres. Jeg sa fra at jeg hadde tatt forebyggende medisin, men det ble nok litt for knapp tid til rådighet. Litt kjedelig å måtte dra tilbake. Men det viktigste er jo at feil blir funnet og fikset! Jeg sa også at jeg hadde hatt en liten blødning i tannkjøttet, men det var jo et par dager siden.

Fredag formiddag hadde jeg arbeidsfolk her som skulle isolere vinduene i leiligheten min. Det skulle gjøres i hele borettslaget, og uansett sjekkes grundig. Så da var det ned med alle gardiner, rydde vinduskarmer og skikkelig Texas i nesten alle rom, men de fant flere mangler og isolerte nesten alle vinduer og rundt døren på nytt, så nå blir det nok veldig mye bedre. Greit å slippe å fyre for kråkene... Glad i fugler altså, men det fins vel grenser. 

Som du skjønner har det vært litt praktiske ting denne uken. Jeg har holdt på med forskjellig i helgen også. Jeg får gi meg her, føler jeg trenger en liten hvil. Får ta litt om skriving i neste bloggpost, tenker jeg. Jeg vil veldig gjerne kunne konsentrere meg mer om skriveprosjekter igjen. Og ja, så må jeg skryte litt av at jeg fikk julekalender i posten her om dagen, med vinterlig julebilde av julenisse med hest og slede. Veldig koselig! Snart desember :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)