søndag 2. desember 2018

Nissen kom med budbil i dag!

Overrasket med julepakke sendt med budbil, i starten av desember!
Overrasket med julepakke
sendt med budbil, tidlig i desember!
Desember måned har visst kommet for fullt, her hos meg. I dag ble det første adventslyset tent, og det er jo kun 2. desember. Men allerede har det skjedd mye julerelatert. I ettermiddag kom nissen med julepakke og julekort til meg, med budbil fra forfattervenninne på Moelv! Ble helt satt ut, jeg!

Budbil på en søndag, det var da flott, tenkte jeg. Superspennende med en sånn overraskelse, men er det virkelig sånn at jeg må vente helt til julaften med å åpne? He he… Jeg får vel smøre meg med tålmodighet og la pakken ligge i ro og godgjøre seg noen uker.... 

Julekalender fikk jeg av søsteren min med familie før julemåneden tok til, så her er det førjulstid og advent i bøtter og spann. Jeg har ikke begynt så veldig med julegavene selv ennå, men det kommer. Har julen innhentet deg ennå, eller er det litt tidlig?

Jeg har flere ideer til kommende blogginnlegg, men tenkte jeg skulle ta et førjulsinnlegg om den hyggelige adventstarten først, for å markere at vi faktisk er kommet til desember.

Håper at du som leser får en riktig fin førjulstid!
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Kjøpe nok gavene på vei heim i år ettersom denne øya ikke bestandig har så enormt utvalg. koselig med presang i post :)

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar, Susanne! Det er koselig med adventstid uansett, å julepynte hjemme er også en hyggelig tradisjon. Jeg ønsker deg en fin adventstid!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)