fredag 12. juli 2019

Nye skribentvenner med konkrete manusmål!

I et tidligere blogginnlegg, På tide å lese den boka, fortalte jeg litt om en bok for skribenter. Nå fikk jeg det plutselig for meg at den må jeg lese på nytt, og litt grundigere denne gangen, ettersom jeg nok mest skumleste sist. Det var ikke det jeg skulle fortelle om nå, men det er et utgangspunkt, og har en sammenheng. Det skjer så mye for tiden at jeg har havnet litt på etterskudd med bloggingen, og det kan godt hende jeg tilbakedaterer noen dager.

Tirsdag var jeg på skribenttreff i Oslo. Dette var en litt annen type skribenttreff enn det jeg tidligere har deltatt på eller selv arrangert. Denne gruppa er i forbindelse med et skrivekurs jeg går på. Med konkret målsetting når det gjelder å få fart på eksisterende bokmanus.

Vi skulle møtes på vegetar-restauranten Nordvegan. Jeg hadde ikke vært der før, og det er alltid spennende å besøke nye spisesteder. Og lasagnen var god, den! Litt annen type restaurant enn det jeg er vant med da, ettersom det var selvbetjening og ikke servering ved bordene.


Siw som leder den skrivegruppa jeg var sammen med, er forfatteren av boken jeg fortalte om innledningsvis. Vanligvis har treffene i denne skrivegruppa vært i Ås, men det har vært litt komplisert for meg å delta. Men siden treffene kan følges via internett også, fikk jeg vært med en del likevel. Men denne gangen var treffet i Oslo, midt på sommeren, og jeg hadde ikke lenger så mange unnskyldninger! Hadde det bare ikke vært for at jeg ble liggende i sommerinfluensa like før. Det så litt mørkt ut en stund, men heldigvis ble jeg frisk igjen, akkurat i tide!


Helt ærlig, jeg synes det er deilig å være deltaker og ikke leder for skrivegruppe lenger. Jeg slipper all organiseringen og ledelsen, og kan konsentrere mer om det som skjer på selve møtene og mitt eget bokprosjekt. Veldig hyggelige skribenter traff jeg også, kjempespennende! Håper at disse møtene finner veien til Oslo en annen gang også!


Takk for at du følger bloggen min! 

-------------------------------------------------------------------------------------------- 


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Dette høres spennende ut! jeg har kanskje ingen store planer om å melde meg på skrivekurs selv, men savner ofte en liten gruppe hvor man kan diskutere og kanskje inspirere hverandre litt. Har tenkt mange ganger at det kanskje er vanskelig å fortelle for mye om hver enkelts skriveprosjekt, og at samtalene kanskje derfor blir litt vel generelle, men det kommer vel også an på om man kjenner hverandre litt. Og gjemnnom det kurset blir dere vel litt kjent med hverandre også. Stå på! :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja det var veldig spennende å møte den gruppa, ettersom jeg bare hadde vært på nettmøter med dem tidligere. Hyggelig å utvide bekjentskapskretsen når det gjelder skribenter!

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)