søndag 7. juli 2019

Tilbake hos manuskriptet, etter sommerinfluensa.

Pizzalunsj i Oslo.
Pizzalunsj i Oslo.
Uken som gikk skulle bli så innholdsrik, jeg skulle bruke en del tid på manuskriptet mitt og dra på bytur, var planen. Vel. 

Jeg har ligget i sengen nesten hele uken, hatt sommerversjonen av influensa, litt feber, veldig forkjølet og halsvondt. Til å begynne med virket det som dette ikke var så ille og kom til å gå fort over, og jeg visste ikke engang at det var ordentlig influensa. Så da dette så ut til å gå bra, sa jeg ja til å dra på kleshandletur og lunsj i Oslo på onsdagen med familie, hvor vi spiste pizza og koste oss. Utrolig nok fikk jeg med meg dette.

Men fra den kvelden lå jeg rett ut i flere dager, og fikk slett ikke gjort noen ting, annet enn så vidt rydde litt i manuskriptnotatene mine som ventet på å bli puttet inn i manuskriptet. Men jeg var for influensasyk til å orke å gjøre noe mer enn det.

Men nå i kveld våknet visst skribenten i meg til live igjen. Jeg har skrevet manusnotatene inn i manuskriptet der de skulle, og til slutt nå begynt å blogge litt. Og det ser ut til at jeg har greid å jage influensaen på dør. Sånt kan jeg like.

Godt å være tilbake! Og ha en riktig fin ukestart!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så kjedelig da! Får holde meg unna sånne greier! Er i feriehuset, skriver litt, men ikke så mye som jeg hadde tenkt - selv om jeg er frisk. God sommer!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for det! Jo, sommerinfluensaen slapp heldigvis taket til slutt. Det var bra, for jeg hadde litt planer, og ville jo ikke gå glipp av noe! Jeg kommer nok tilbake til det i et annet blogginnlegg. Riktig god sommer til deg også! :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)