torsdag 19. juli 2018

På tide å lese den boka!

Litt skribentinspirasjon for å få fullført  manuskriptet!
Litt inspirasjon for å få fullført
manuskriptet!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Som jeg fortalte sist slet jeg med en tekst jeg skulle skrive, men jeg fikk endelig sendt den fra meg for et par dager siden. Det var en lettelse. Jeg kommer tilbake til den på et senere tidspunkt, ettersom jeg synes det er for tidlig å si noe mer om den ennå. Nå for tiden sitter jeg og leser en bok om skriving.

Jeg leser boken Skriv den boka av Siw C. Christiansen. Jeg kjøpte den i forbindelse med et skrivekurs jeg gikk på i fjor sommer. Men den sommeren gikk jeg på både ryddekurs og skrivekurs. Begge var ganske omfattende, og jeg greide nok ikke å henge helhjertet med på begge deler hele tiden, selv om begge var både spennende og interessant. Men denne sommeren 2018 både leser jeg boken (er straks halvveis) og arbeider (fortsatt) med å få ferdigstilt mitt eget bokprosjekt, så da er i hvertfall litteraturbiten mer samkjørt :-)

Husker du forresten de skribentbøkene jeg nevnte i bloggposten Leser om blogging…, som jeg skrev den sommeren jeg var helt fersk blogger? Mye nyttig om skriving i de bøkene også!


Bortsett fra dette er det ikke så mye å rapportere om akkurat nå. Jeg er blomstervakt for en flott blomst, som tilhører noen som er på sommerferie, og den årlige tomatplanten min vil jo også ha litt drikke daglig. Spesielt nå som det ikke kommer særlig mye vann fra værgudene.

Det at jeg ikke har
fått lest ferdig boken jeg leser akkurat nå, er ikke fordi den ikke fenger. Denne typen bøker om skriving inspirerer til å hoppe rett over på mitt eget manus med en gang, og da kommer jeg jo ikke videre i lesingen... Veldig flott å bli inspirert, da gjør jo boken (og forfatteren av den) jobben sin. 

Men jeg må liksom fullføre selve lesingen også, da! Denne gangen begynte jeg om igjen, fordi boken hadde ligget lenge stille. Derfor tenkte jeg at hvis jeg skriver her på bloggen min at jeg bør lese ferdig boken i hvertfall i løpet av kommende uke, så har jeg forpliktet meg litt til å gå inn for det. 

Helst burde jeg si i løpet av helgen som kommer nå, men det følger litt skrivejobb og tankeprosesser med dette leseprosjektet og i morgen formiddag og enkelte dager til uken er jeg litt opptatt, så jeg tror jeg må gardere meg og si i løpet av uken. Tenker at jeg bør komme i mål da. Er du enig?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)