torsdag 8. august 2019

Skrivestudier og kunstpause.

Jeg ser jeg har glimret med mitt fravær her på bloggen i sanntid som det vel heter, men det er ikke helt riktig da. Jeg har fikset litt på noen gamle blogginnlegg samt tilbakedatert og publisert et blogginnlegg som jeg trodde var publisert for lengst. Derfor føltes det mest naturlig å tilbakedatere det.

I begynnelsen av denne uken ble det mye lesing av skrivekurs-bok og notatskriving, jeg føler meg nesten som en student igjen. Det er jeg jo egentlig også, ettersom jeg går på skrivekurs, som jeg fortalte om. Og det å føle seg som en student nå for tiden, det er jo helt tidsriktig, ettersom skolene jo begynner nå!

Ellers så skal jeg snart i stor bursdag, så i går gikk turen til frisøren. Ettersom jeg ikke orker å gjøre så mye på en gang, tenkte jeg det var greit å få noen av forberedelsene unnagjort. 

Som du skjønner har jeg tatt et par dager fri fra skrivingen og skrivestudiene for å gjøre unna litt andre ting akkurat nå, og har hatt hodet fullt av konkrete gjøremål utenfor skrivingen. Jeg håper å fortsette litt videre i skriveprosjektene ganske så snart, dette er altså kun en liten kunstpause :-)

Straks tilbake!


Takk for at du følger bloggen min!

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Fint at du lenker til innlegg som er tilbakedatert, ellers ville jeg nok ikke funnet dem :) Topp at du er så aktiv!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for det. Ja, prøver å være aktiv innenfor skrivingen og andre ting som er viktige for meg, når helsa tillater det :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)