tirsdag 12. mai 2020

Fornøyd med innsats på skrivefronten.

Natt til mandag var jeg veldig fornøyd da jeg ga meg for kvelden (eller natta), etter skriving og redigering av hele tre kapitler i boken min på søndagskvelden. Noen av disse kapitlene var ganske vanskelige, og har stor relevans for manuskriptet. Dette har vært kapitler som hele tiden har føltes som de vanskeligste. Jeg gikk igjennom dem igjen etter noen timer, da dagslyset tittet inn gjennom vinduet. 

Samme dag, vi snakker fremdeles om mandag, så var jeg på online skrivekurs-treff igjen. Jeg satte stor pris på at jeg fikk så god tilbakemelding på teksten jeg hadde sendt inn, da vi gikk gjennom den! Rettet opp noen få detaljer etterpå, men jeg var veldig fornøyd.

I dag, tirsdag, har det også vært manus som sto på agendaen min, men det har vært litt mer teknisk, med utprint og den slags. Jeg søkte også rundt i hele manuskriptet på jakt etter enkelte feil jeg hadde oppdaget underveis. Jeg hørte et sted tidligere at årstall og datoer skulle skrives med bokstaver, men fant ut at i mange tilfeller føles det veldig tungvint og unaturlig. Litt greiere at året er 1980, enn nittenåtti, liksom. Så jeg endret mye av dette tilbake til tall. Litt kjedelig å gjøre ting om igjen, men sånn er det noen ganger. Så lærte jeg vel noe av det også.

Håper at dere som leser har fine dager, til tross for den fremdeles rare tiden vi lever i! Har du synspunkter på noe av det jeg skriver om i dette blogginnlegget?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


Takk for at du følger bloggen min!

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så produktiv du er for tiden!!! Jeg har ikke fått gjort i nærheten av så mye som du. Prøver å skrive en novelle, men finner på veldig mye å gjøre for å "slippe". Og kjekt med gode tilbakemeldinger på det skrivekurset. Sånn er inspirerende! Legger du ut noe tekst her på bloggen etter hvert?
    Fin 17. mai og helg!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for tilbakemelding! Ja, det kan gå litt i rykk og napp det der med skrivingen. Noen ganger er jeg veldig inne i manuskriptet, andre ganger tar det tid før jeg får gjort noe som helst... Men veldig glad når det går den rette veien!

    Det utdraget jeg sendte inn til vurdering og diskusjon på skrivekurset, var et utdrag fra manuskriptet, så det vil dessverre ikke legges ut på bloggen. Men tilbakemeldingene var gode, og jeg fikk også noen innspill om å endre alder på målgruppe. Ikke helt enig i akkurat det, men vi får se...

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)