fredag 21. august 2020

I kø for å slippe inn i manuskriptet!

I går kveld, eller skal vi si i natt, var det en sånn natt igjen at det nesten var umulig å slippe taket i manuskriptet, det ble mye skriving og redigering. 


Jeg hadde noen notater som var kladdet for hånd i løpet av den siste uken, mens jeg var opptatt med andre ting. Disse notatene sto fremdeles liksom i kø for å slippe inn i manuskriptet mitt.

Det er veldig godt å få brukt opp sånne kladdelementer som ligger og flyter. Føre inn og enten kaste eller arkivere riktig etterpå. Små, gule lapper, små rosa lapper, halve eller hele A4-sider med notater, og så videre.


Jeg arbeidet til langt på natt, og kanskje var det bra for noe, for dagen i dag har vært helt ubrukelig til slikt. Det ble varslet elendig vær igjen med torden og lyn, med klar beskjed om å trekke ut støpslene, og da blir det ikke gjort stort på PC'en av nyttig skrivearbeide! 


Og det er faktisk bare en uke siden jeg skrev om en tilsvarende hendelse, og forrige uke ble mye mer voldsom værmessig enn dagen i dag. I dag var det stort sett regnet jeg la merke til. Uvær kan være litt slitsomt, så vi får håpe det er over for denne gangen...

Så ja, nå har jeg endelig fått koplet meg på internett igjen.



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min!

 --------------------------------------------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Etter mange uker avkoblet, er jeg tilbake på hjemmekontoret og klar for mer blogging :) Har mye å ta igjen på andres blogger også, ser jeg. Veldig artig med notatene som står i kø, og at du fikk gjort så mye. Jeg er ikke flink nok til å notere når jeg får ideer, regner med at jeg uansett vil huske de beste ideene, men sannsynligvis mister jeg istedet mange brukbare momenter. Nå skal jeg snart fokusere på roman igjen, gleder meg til det!
    Leser mer her hos deg, men kommenterr nok ikke på alt. Fin uke!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for svar, og velkommen tilbake! I dag har jeg vært litt fraværende på bloggen selv også.

    Jeg stoler nok ikke helt på den tanken at jeg skal huske alle ideene mine, derfor er jeg nøye med å notere ned det viktigste.
    Fortsatt fin uke!

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?