søndag 18. oktober 2020

Mye praktisk den siste uken.

Jeg vil starte med å takke så mye for tilbakemeldingene på forrige bloggpost Litt usikker på manusinnsending. Det virket som dette var noe som engasjerte.

Jeg ser jeg har vært fraværende på bloggen den siste tiden! Det var ikke meningen, men det har vært så mye annet å drive med akkurat nå.

Så hva er det jeg har holdt på med den siste tiden? Noe skriving, men også mye praktiske ting som skulle gjøres og fikses. Har blant annet en gammel oppvaskmaskin som truer med å takke for seg, og som jeg har fått et familiemedlem til å ta en titt på. På grunn av helsen mener jeg at jeg helt klart trenger oppvaskmaskin, så jeg må se litt på om den nok bør fornyes nå. 

Jeg synes det har vært noe som skulle skje hele tiden, sånn er det i blant. Masse sånne konkrete ting og tang, som krever litt oppmerksomhet.

Men ikke for det, jeg var også på et middagsbesøk hos familie en dag, og hadde kaffebesøk av en venninne en annen dag, og moren min var her en tur i går. Men ellers har det liksom gått i ett. 

Jeg vet også at jeg henger litt etter når det gjelder fremdriftsplanen min med manuskriptet og et par andre ting. Jeg må nå forsøke å komme meg tilbake til den opprinnelige planen!

Litt kort oppdatering dette, noe av det kan kanskje utdypes etter hvert. 

Vi høres!

PS: Hvis du registrerer deg som direkte følger av bloggen, slipper du å vente på at jeg deler blogginnleggene i  sosiale medier... :-) 


Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Har vært fraværende jeg også - altfor lenge. Kanskje det er noe som går ;) Fint å få unna litt praktisk også da. Selv praktiserer jeg fortsatt begrenset sosialisering, så besøk er ikke så aktuelt for tiden. Fin helg!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, det må være noe som går! Det kommer straks nye oppdateringer fra meg, akkurat nå har det vært mye manusarbeid de siste dagene.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)