onsdag 11. november 2020

Når tomatplanten ikke vil gi slipp...

Restene av tomatplanten 2020.
Selvfølgelig vet jeg at sommeren 2020 er over for lengst! Men tomatplanten min forsto ikke det. Den ble sikkert litt forvirret da jeg tok den inn fra verandaen for en måned siden. Da trodde den tydeligvis at den sto i drivhus, og hadde ingen planer om å gi seg. 

Tomatplanten 2020 har hatt det bra, og det er utrolig hvor mye den har blomstret i år! Og vi er jo tross alt langt ute i november nå!

Jeg måtte selvsagt forvente at den trivdes bedre inne enn ute i disse sene høstdagene, det var jo artig å se hvor lenge den kunne vare. Men nå var det nok. Jeg hadde jo ikke tenkt å bruke den som juletre...

På bladene til planten ser vi at den er litt sliten, men tomatene ser fine ut, synes jeg. Men for et par dager siden da jeg smakte på et par tomater igjen, smakte de ikke så godt lenger.

Så da var det vel på tide å gi seg mens leken var god. Derfor er den nå kastet, og krukken er vasket og klar for neste sesong, hvis jeg er enig når den tid kommer..


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, gøy med novemberavling! De siste tomatene kunne du sikkert kokt tomatsaus av, da er det jo enkelt å smaksjustere med krydder etc.

    Mare noen måneder til neste tomatsesong :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for godt tips! Setter stor pris på det! Ja, det går fort mot neste sesong! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)