mandag 24. mai 2021

Rolig pinsehelg med manus og besøk.

Det har vært en rolig pinsehelg, med mye manusarbeid og litt annet. Fredag var moren min på besøk, og lørdag hadde jeg kaffebesøk av ei venninne. Veldig hyggelig!

Når det gjelder manuskriptet, irriterer jeg meg ofte over at jeg er altfor nøye og pirkete når det gjelder retting av småfeil, og små detaljer som skal puttes inn. På den måten blir jo manuskriptet mitt aldri ferdig! Men jeg har fått gjort mye denne helgen, og det er jeg glad for!

I dagene som kommer skal jeg fortsette å oppdatere kapitler. Har også noen andre konkrete ting som skal gjøres denne uken. Dette ble en litt kort oppdatering nå i kveld.

Straks tilbake!


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Merker selv at jeg henger meg opp i detaljer istedenfor å fokusere på de store linjene. Tror vi bare må godta at det er en veksling. Ha en super onsdagskveld :)

    SvarSlett
  2. Takk for det, Augusta! Ja, det er stadig et eller annet som må justeres litt... Men det går seg til! Super kveld til deg også! :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)