onsdag 19. mai 2021

Åtte års bloggjubileum, og forsøker å fokusere.

Åtte år med blogg!
Årsjubileum! Har det virkelig gått et år siden forrige gang? Det har visst det!

19. mai  i år ble brukt til helt konkrete oppgaver innenfor manus-skrivingen. 

Det har blitt mye arbeid med manus de siste månedene, men det jeg ikke har nevnt på bloggen, er at jeg på starten av året slet veldig, og vurderte faktisk å skrinlegge hele bokprosjektet eller sette det på pause en stund. 

Samtidig trengte jeg noe helt konkret å arbeide med, derfor hjalp det at en stor del av det som gjensto og som trengte oppdatering, var helt konkrete rettelser. Jeg vet jeg har nevnt det et par ganger i tidligere blogginnlegg også, blant annet i innlegget Forsøker å holde fokus

Jeg er påvirket av det som greide å sette meg helt ut enda, men har vel greid å komme litt mer tilbake til meg selv og ser at prosjektet mitt må fortsettes uansett. Så ja, når jeg ser tilbake på det siste bloggåret, må jeg nok si at de siste månedene har vært spesielle. Det å greie å holde fokus og konsentrasjon er ikke alltid like lett. Men nå i det siste har manusarbeidet tatt seg veldig opp igjen, heldigvis.

Men ellers har det jo skjedd andre ting også dette året. Jeg ble blant annet intervjuet av en annen blogger for en liten stund siden, og jeg har også deltatt på flere digitale skrivekurs, som også har vært veldig inspirerende.

Men nå må jeg tilbake til bokprosjektet mitt! Snart i mål?


Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med ennå et år! Nesten litt utrolig at du har blogget så lenge - og at årene flyr avsted så fort. Jeg har jo fulgt deg i noen av disse årene, og du har helt klart hatt en veldig aktiv skriveperiode de siste månedene. Ekstra kjekt å følge deg da :)

  SvarSlett
 2. Hei, og tusen takk for det! Ja, det har vært mye skriveaktivitet, både på boken og bloggen nå. :-) Og så er det veldig hyggelig med alle kommentarene fra deg og andre, de viser at noen faktisk leser bloggen min også!

  SvarSlett
 3. Joohoo! Hurra! Både med jubileum og skriveglede :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det, Augusta! :-) Veldig hyggelig!

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)