mandag 14. juni 2021

Irriterende feil, og sommerlige jordbær.

Jordbærbilde
Jordbærbilde :-) 
Dagen i dag har gått med til en håpløs feil hos et firma der jeg skulle bestille printerblekk og papir.

Hver gang jeg hadde laget bestillingen og klikket på "send bestilling" på nettstedet deres, ble jeg logget ut, med beskjed om at jeg ikke hadde bestilt noe enda. Og jeg gjentok den samme prosessen, om igjen og om igjen, kanskje ti ganger. Og ble mer og mer irritert, he he. 

Men etter at jeg kontaktet kundeservice, ble det etter hvert endringer, og endelig fikk jeg sendt bestillingen min. Og det var den dagen. At det går an...

Lørdag var jeg på familiebesøk i Bærum til lunsj, og det var langt hyggeligere! På jordbærbildet er vi allerede langt nedi jordbærskålen. Og som du ser er det et vinglass som speiler seg i verandabordet :-) Og ja, vi hadde hvitvin til jordbærene først. Litt treg med fotograferingen der, altså!


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Koselig med jordbær og vin. Det er viktig å nyte også :)
    Kjedelig med ting som ikke fungerer. Men - for en tålmodighet. 10 ganger ... Bra det ordnet seg til slutt :)

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar, Augusta! Ja, jeg har fått bekreftelse om at bestillingen er mottatt, så da er det nok i orden :-) Det gjelder å ikke gi opp... :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)