onsdag 16. juni 2021

Slår sammen vanskelige kapitler.

I dag kom forsendelsen med kontorrekvisita, som jeg bestilte her om dagen. Den ble raskt og korrekt levert, nå som endelig bestillingen gikk i orden! 

Nå i kveld har jeg arbeidet med en tekst jeg har grudd meg litt til. Det er to kapitler i boken min som er litt vanskelige å skrive, som jeg fant ut at kunne fungere bedre hvis jeg slo dem sammen, da de handler om litt av det samme. Vi får se, jeg er ikke helt i mål med dette enda. 

Jeg har liksom ventet med akkurat denne oppgaven, gjort de enklere og mer fristende tingene først, om du skjønner...

Jeg har forresten begynt på en bloggpost om et dilemma innenfor skrivingen, som jeg selv synes er litt interessant. Mer om det senere.

Manuskriptet kaller!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

  1. Hei der! Et forslag (som du sikkert allerede har tenkt på og som kan være litt tidkrevende): Hva om du lager et nytt dokument og kopierer inn deler fra de to ulike kapitlene. For å se hvordan det fungerer uten å ødelegge originalideen.
    Jeg er superspent på å en dag kunne lese det du skriver :)

    SvarSlett
  2. Hallo, Augusta, og takk for forslag! Ja, jeg har allerede tenkt på noe liknende. Jeg har kopiert de to kapitlene over i et eget dokument, og har redigert inne i det nye kapittelet og funnet frem til deler som faktisk passer inn i enkelte andre deler av boken. Så vil det nok bli bedre og mer konkret, det som blir igjen til det nye kapittelet :-)

    SvarSlett