torsdag 10. juni 2021

Hektisk redigerings-arbeid for tiden!

Tomatplanten har fått farge :-)
Tomatplanten har
fått farge :-) 
Ja, her på bloggen ser jeg at jeg har glimret med mitt fravær en stund... 

Mesteparten av tiden har jeg vært travelt opptatt av manuskriptet mitt, og har stort sett sittet med redigeringen. Men ikke for det; i går tok jeg meg faktisk helt skrivefri, og skrev ikke et eneste ord, bortsett fra en og annen tekstmelding på mobil!

Jeg har også holdt på med litt praktiske ting, forefallende heter det kanskje. Det er jo alltid et eller annet som skal følges opp!

Tomatplanten jeg kjøpte på Plantasjen da jeg var der, har forresten fått mange modne tomater, som smaker akkurat som sånne tomater skal smake. Anbefales!

Dette ble et litt kort blogginnlegg fra meg nå i kveld. Litt sliten etter mye redigering. Jeg må opp i rimelig tid i morgen, for å ta i mot medisinleveranse. Kommer sterkere tilbake snart!

Vi høres!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Bra du skriver og redigerer. Eneste måten å komme videre i et manus :)
    Nyt sommeren!

    SvarSlett
  2. Takk for det, Augusta! Ja, redigering må til. Men faktisk, så liker jeg det! Redigering er gøy når man ser teksten blir bedre og at det går fremover! :-) Nyt sommeren, du også!

    SvarSlett