lørdag 29. mai 2021

Bedre oversikt over prosjektet enn skrivebordet.

Jeg lovet visst å fortelle litt mer om hvordan det går med skrivingen. Jo takk, bare bra! 

Det er fremdeles en del som står igjen på bokprosjektet mitt, men jeg har den siste tiden hatt veldig god oversikt, og det hjelper jo! Føler at jeg har kontroll. Enn så lenge!

Jeg føler endelig jeg har fått litt mer ro og konsentrasjon til å skrive, og det kjennes godt. En lengre periode nå har det som sagt vært litt mye helsemessig og annet, som har forstyrret meg litt.

I dag tok jeg en skikkelig opprydding på skrivebordet mitt igjen. Jeg må det innimellom, for å greie å jobbe der. Føler at hvis det er for mye kladdepapirer og kaos der, blir det kaos i hodet også, og vanskeligere å konsentrere seg. Jeg vet jeg har skrevet om en liknende skrivebordrydding tidligere også, i innlegget Må vel rydde skrivebordet innimellom? 

Veldig godt å få sortert litt papir og kastet ting jeg ikke har bruk for lenger. Utrolig hva som samler seg av små, gule, rosa og grønne papirlapper, og større notatbøker. Og det jeg trenger, ja det ligger gjerne nederst i bunken!

Konklusjonen blir altså at jeg visst ofte har bedre oversikt over bokprosjektet mitt, enn over hva som ligger på skrivebordet. Hm... Kanskje noe å tenke på...?

Vi høres!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Bra det går bra med skrivingen :)
  Jeg elsker å rydde. Eller: jeg elsker resultatet etter at jeg ahr ryddet. Med så mye kaos i tankene trenger jeg rene flater for å kunne skrive.
  Nærmer du deg et ferdig manus?

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar, Augusta! Jeg har nok et lite stykke igjen på manus, det er alltids mer enn man tror. Men det er veldig godt å ha mye på plass :-)

  Ja, det gjør godt når man ser rydding gir resultater. Har gått ryddekurs, men det er alltids mer å lære!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)