mandag 9. august 2021

Møter med elg, og andre dyr i ferien.

I forrige blogginnlegg nevnte jeg elgene som kom på besøk, men som jeg ikke syntes jeg hadde fått fotografert godt nok. Vi traff elgene igjen senere, og nå har jeg bedre bilder. 

Det ble filmet da en av elgene nærmet seg bilen vi satt i. Jeg syntes elgen kom litt vel nær, og den fortsatte også over veien etter at filmen var avsluttet. På filmen kan man høre at jeg høres en smule engstelig ut. Jeg forsøkte å legge ut filmen her på bloggen, men fikk det ikke til å fungere. 

Det blir derfor heller noen bilder i stedet.








Jeg traff også andre dyr i ferien min, blant annet satt det en hare rett utenfor døren til annekset jeg sov i, og den var visst også ofte sett i området. Det var også hyggelig å hilse på naboenes hund.

Dette ble litt om dyrene, egentlig en liten avsporing fra hovedtemaene mine. Men det er helt klart mye inspirasjon å hente fra natur og dyrenes verden!

Jeg er snart tilbake med mer!


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Flotte dyr! Visste du at hageeiere gjerne kaller dem for "stylterotter"? :)

    SvarSlett
  2. Hei, takk for kommentar! Stylterotter har jeg aldri hørt om! Det må jeg huske å nevne for de jeg var hos, kanskje de har hørt om det.

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?