tirsdag 10. august 2021

Tilbake fra sommerferie i Nord-Norge!

Gro Jeanette Nilsen blogger fra Nord-Norge-ferien.
Gro Jeanette Nilsen blogger
fra Nord-Norge-ferien.
Jeg kom hjem fra Nord-Norge-ferien min lørdag kveld, etter nesten en uke. Det var fine dager, og deilig å slappe av og gjøre andre ting enn jeg pleier. 

Jeg lot skriveprosjektet bli igjen hjemme, men det var ikke lett å gi slipp og reise fra det, selv om det bare var for noen dager. Men jeg tror jeg trengte det. 

Jeg hadde kun med meg en skriveblokk og penn i tilfelle et akutt tilfelle av inspirasjon, og det kom faktisk også! Men jeg greide selvsagt ikke ta helt fri fra blogg og Facebook!

Det var mye annet å være opptatt av, som jeg skrev om  i forrige bloggpostDet ble imidlertid ikke til at jeg fikk truffet skribentvenninnen min denne gangen, sånn som i fjor. Vi prøvde å få det til, men det klaffet rett og slett ikke helt denne gangen. Vi får ta det igjen senere, håper jeg. Vi var forresten også på Galleri Uvær i Stokmarknes, det samme galleriet vi har vært på tidligere.

Flott foto-vær på hjemtur fra Nord-Norge!
Flott foto-vær på hjemveien!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)
Det var fint foto-vær på flyturen hjem, som du ser! Jeg må ellers skryte litt av TT- ordningen når det gjelder Airport-taxi. Veldig flott opplegg, med mye hjelp underveis til og fra flyet. 

Jeg hadde bestilt en rullestol til å låne inne på Gardermoen, og den sto klar da flyet landet. Og med den fulgte også en pratsom triller som tydeligvis hadde gjort dette før, og så ut som han hadde sertifikatet for rullestolkjøring!


Det har alt i alt vært en flott Nord-Norge-ferie, men jeg var litt sliten da jeg kom hjem, og det har vært godt å bruke litt tid til å finne tilbake til seg selv, og pakke ut.


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, høres ut som en fin tur! Og ja, flott fotoflyvær er ganske gøy, jeg har også hatt noen sånne, artig når man ikke bestemer utsikten selv men må ta det som kommer - og det viser seg jo ofte å være flott :) Blir det flere feriereiser i sommer?

    SvarSlett
  2. Hei! Har ikke direkte feriereiser i planene nå med det første, nei. Men det blir vel noen dagsturer i ny og ne. Var på en sånn sist helg også, veldig hyggelig!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)