onsdag 25. august 2021

Tatt fotpleie, og forhåndsstemt!

På tide med fotpleie igjen!
På tide med fotpleie igjen!

I dag gikk turen til "M & M hud, fot og kropp" på Skullerud. Lenge siden sist. Jeg trodde jeg bare hadde hoppet over det spesielle koronaåret, men det viser seg at sist gang jeg var på fotpleie var i 2017....

Det demrer at jeg kanskje utsatte det litt først og skulle ta det opp igjen, men det tok tid. Det skal sies at det gavekortet jeg brukte nå hadde jeg fått til jul, og bare det er jo en god stund siden, kan man si… Hm, jaja. 

Jeg vet godt at jeg er litt treg når det gjelder dette. Jeg er litt engstelig for den type behandlinger som ikke foregår på sykehus eller legekontor på grunn av sykdommen min. Forberedelser er viktig, så jeg sto tidlig opp og fikk satt blødermedisin først. Men jeg er veldig glad jeg har vært på fotpleie nå, for nå trengtes det virkelig! 

Føttene kjennes veldig behagelig nå etterpå, kun litt småvondt, men litt skal det jo kjennes. Og hun som er behandleren der er flink, og det er hun som har vært der alle årene  jeg har gått der i hvertfall. Og jeg har lært at det kanskje er lurt å ikke vente fullt så lenge neste gang...

Har jeg forresten nevnt på bloggen at jeg har avgitt stemme ved valget? Jeg har forhåndsstemt, gjorde det for en uke siden. Hemmelig valg ja, men ok, jeg kan si at jeg stemte det samme som sist. Har du stemt ennå? Og har du prøvd fotpleie?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Jeg må nok innrømme at fotpleie er et fremmedord for meg. Jeg vet at det gjør godt med et fotbad, men også det er det nok mange år siden jeg unnet meg. Så akkurat dette temaet har jeg ikke så mye å bidra til.

  Forhåndsstemme gjorde jeg for omtrent 10 dager siden, den største fordelen er egentlig at jeg ikke trenger å følge med på valgkampen, som jo stort sett dreier seg om krangling og løfter som uansett ikke blir holdt.

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for svar! Helt enig i at det er greit å være ferdig med bidraget til valget. Når noen av oss forhåndsstemmer, blir det vel ikke fullt så kaotisk for andre heller på valgdagen... :-)

  SvarSlett
 3. Det viktigste er at flest mulig stemmer! Må innrømme at jeg selv liker å stemme på selve valdagene. Den eneste dagen jeg liker å stå i kø :) Det er noe med stemningen. Jeg er stolt av hva jeg stemmer - Rødt - og for meg er det fint når folk deler hva de stemmer. Samme for meg hva andre stemmer - så lenge de stemmer :)

  Fotpleie er godt. Det er en kjapp måte å føle seg bedre :) Morsomt å lese om andre side av livet ditt også.

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kommentar, Augusta! Enig at det er viktig at flest mulig stemmer. Og jeg kan skjønne det der med stemningen på valgdagen, at det liksom blir litt høytidelig da. Likevel synes jeg forhåndsstemme er veldig greit, bli ferdig med det, liksom.

  He he, ja jeg skriver om helt andre ting innimellom, når det er noe spesielt som skjer. Men forsøker å ikke miste fokus helt, så jeg hopper nok tilbake til hovedtemaene mine straks. Og forresten: Fotpleie stiller vel trygt innunder helsetemaet :-)

  SvarSlett