tirsdag 31. august 2021

Uventet god skriveøkt i dag!

Det har blitt en del skriving igjen. Blir jeg aldri ferdig med bokmanuskriptet mitt? Det dukker gjerne opp en ny vinkling på ting, som jeg ikke har tenkt på tidligere. Eller en bedre måte å skrive en setning på. Eller... Ja, nettopp.

Jeg tenker det blir en del skriving denne uken også. I går gjorde jeg noen viktige og riktige (tror jeg) endringer i et par av kapitlene mine. Veldig fornøyd med det.

Tidligere i dag fikk jeg en uventet men god skriveøkt, før jeg skulle på generalforsamling i borettslaget, som jeg hadde meldt fra om at jeg skulle delta på. 

Det ble faktisk en del jobbing med manus! Jeg pleier ikke å finne roen til å skrive før jeg skal ut, men i dag greide jeg det faktisk. Det reddet dagen min ! :-) 

I dag ble generalforsamlingen holdt et annet sted enn tidligere, litt lengre unna. Veldig hyggelig at jeg fikk sitte på med en nabo!

Dette ble et kort blogginnlegg, jeg tror jeg må avslutte litt før jeg pleier i kveld. Det har vært en lang dag, og jeg er litt sliten. Fortsetter med manuskriptet i morgen. 

Hva er ditt fokus for tiden?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei der, Gro Jeanette. Fint å følge med på din skrivereise. Det er dessverre alltid noe å fikse :) En dag må man bare si stopp, nå er det nok og ferdig!

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar, Augusta! Ja, det er visst alltid noe som må fikses i manuskriptet! Håper at det går bra med skrivereisen din også! :-)

  SvarSlett
 3. Så flott med gode skriveøkter! Jeg unner deg det, og særlig viktig er det kanskje å finne inspirasjon sånn etter et forsøk med forlag. Jeg havner lett i pausemodus de gange jeg sender manus fra meg, enten det er roman eller noveller. Og jeg vet jo altfor godt at det da kan bli vanskeligere å komme i gang igjen. Lykke til videre med gode økter!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kommentar! Ja, det er lett å gå i pausemodus etter innsending, og spesielt etter avslag. Men det gjelder å ikke gi seg. Jeg trøster meg med at forlaget ikke skjønner sitt eget beste :-) He he. Det er nok bare å stå på videre. Lykke til, med dine prosjekter også!

  SvarSlett