lørdag 21. august 2021

På tide å ta fatt igjen.

Jeg har vært litt tilbakeholden med informasjon om innsending av manuskriptet. Ville ikke røpe for mye, og våget ikke å håpe for mye heller. Dette til tross for at jeg hadde en god følelse over endelig å ha sendt inn. 

Vel, nå har jeg mottatt negativt svar. Dessverre. Uten noe særlig mer tilbakemelding enn det, kun standardbrev. Men det tok kortere tid enn vanlig, det skal de ha. Men det tyder vel på at ikke manus ble lest spesielt godt, nei.

Piffen gikk litt utav meg akkurat da. Men nå er jeg så vidt i gang igjen. Har laget meg ei liste på ting jeg må sjekke og ting som må rettes. Har funnet noen småfeil som er rettet allerede, men det er jo ikke der problemet ligger. Det må vel noen justeringer til, tenker jeg. 

Jeg håper at videre redigering vil gå greit, og at jeg er klar til å sende manuskriptet inn igjen om noen uker. Jeg vet jo at mye av manuset er akkurat som jeg synes det bør være, men at det kanskje likevel må jobbes mer med et par av kapitelene.

Videre tenker jeg at det er kanskje lurt å prøve seg hos et annet forlag. Ingenting i veien med det forlaget jeg sendte til, men det er kanskje tid for å tenke nytt.

Så hva annet har jeg holdt på med? Det har vært litt helseadministrativt å sette seg inn i og ta tak i, og det har også vært et par sosiale treff. I dag har jeg vært på lunsjbesøk i Vestby hos familie, veldig koselig! Det var så flott vær, og vi satt ute hele dagen. Solbrent ble jeg også!


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Skjønner at det var nedtur å bli refusert. Usikker på om jeg tør å sende inn selv. Du er mordig! Og fint at du fortsatt er positiv. Heier på deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du heier, Augusta! Det hjelper mye! Kanskje var det greit at jeg uansett hadde en pause fra manuset, for nå er det lettere å se på det med nye øyne.

  Når det gjelder ditt manus, anbefaler jeg å ikke sende inn for tidlig, ta det når du er klar!

  SvarSlett
 3. Kjenner igjen den følelsen, men sikkert enda kjipere siden du jo har jobbet så mye med manus før denne innsendelsen. Jeg fikk inntrykk av at du har sendt til et forlag som du har prøvd tidligere? Jeg ville sendt det til et annet forlag. Lag deg en liste over de mest aktuelle.

  Godt at du ser hvor du kan jobbe mer med manus, men det er sikkert ikke lett å treffe akkurat den spikeren som forlaget ikke er tilfreds med. Jeg prøver selv å forbedre strukturen, og da tror jeg særlig det å hekte leseren fra de første sidene er viktig. Våre manus er jo veldig forskjellige, så det er ikke godt å vite hva som er smart... Lykke til!

  SvarSlett
 4. Hei, og tusen takk for langt svar og gode råd! Ja, jeg har laget meg en liste over de forlagene som er mest aktuelle, og merket av de som allerede er prøvd. Ikke lett å ta seg frem i den jungelen.

  Det stemmer at jeg har forsøkt det forlaget tidligere, men det er blitt noen år siden manuset var inne sist. Så jeg jobber videre med saken... :-)

  SvarSlett