søndag 19. september 2021

Gjennomlesning og helsesjekk.

Det har vært mye finlesning av manuskriptet i det siste, og noen rettelser. Jeg blir jo aldri fornøyd... Har fått rettet opp i en detalj jeg fant i forbifarten, som jeg helt hadde oversett, eller tatt som en selvfølge at var med. Ikke bra...

Jeg har også vært på en helseundersøkelse denne uken, som  jeg var blitt innkalt til. Akkurat den undersøkelsen var helt ny for meg. Litt uvant at den skulle skje på Aker sykehus, altså et annet sykehus enn jeg er vant til, men det gikk jo greit, da. Jeg har vært på Aker tidligere, men det var faktisk i forrige årtusen!

Men timen måtte uansett endres, for jeg måtte forklare dem at jeg ikke kunne ha en så tidlig morgentime som jeg hadde fått, fordi jeg var nødt til å ha tid til medisinering først. Jeg måtte også på forhånd ta en telefon til fastlegen, for å få papirarbeidet i orden. Så her har det vært mye rart å sette seg inn i. 

Dagen etter var det også full rulle, med blant annet et skrivekurs på nett hos Forfatterskolen om kvelden, som jeg på forhånd hadde meldt meg på. Veldig glad for at jeg deltok på dette, og at det ikke var samme dagen som helseundersøkelsen.

Helgen har gått med til først et besøk av moren min, og deretter mer skriving. Jeg lager stadig lister over hva som må gjøres i manuskriptet. Det er interessant å se at listen blir kortere, men ofte mer detaljert og konkret, ettersom tiden går.

Hvordan er dine dager for tiden? Lager du også lister over viktige gjøremål?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei der! Jeg elsker lister. Følger dem sjelden. Men prosessen med å skrive listene hjelper meg med å sortere ut hva som er viktig og ikke.

    Om du finner rett forlag vil vel de gi deg en redaktør som kan bidra med redigering også? Hvordan går det med forlagslisten?

    SvarSlett
  2. Takk for svar, Augusta! Ja, lister over hva som gjenstår må man ha! :-)

    Jeg er ikke riktig i mål med forlagslisten enda, men etter hvert må jeg se nærmere på dette, ja.

    SvarSlett

Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)