torsdag 30. desember 2021

Juleselskaper, Korona-vaksine og legeattester.

Håper at du har kost deg i julen! Jeg har vært i noen juleselskaper siden sist. Blant annet 1.  juledag, altså etter at jeg kom hjem fra Vestby samme dag, og det har vært litt av hvert annet også.

Gårsdagen, altså onsdag, var faktisk ganske travel. Jeg hadde fått time til å få 3. dose av Korona-vaksinen klokken 12. Var hjemme igjen omtrent 13.30, og om ettermiddagen var det bursdagsselskap hos tanten min på Lilleaker. 

Veldig koselig, men jeg var vel litt stressa, for da jeg kom i bursdagsselskap, så jeg at jeg hadde glemt å fjerne legeattestene fra vesken, de jeg hadde hatt med meg da jeg skulle ha vaksine. Ha ha. Det var en tidligere lege som skrev dem i sin tid. 

Har du glemt noe interessant i løpet av julehøytiden, eller kanskje i førjulsstresset?

Håper at du som leser får en fin nyttårsfeiring i morgen!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Alle kan vi glemme ting i blant. Nå nettopp snakket jeg med datteren min på mobilen, hun spør om en dato og jeg svarer at jeg bare må finne mobilen min først (den samme som jeg snakket i ...) Sånt skjer :)
    Bra du har gode dager og ikke bare sitter stille og venter på svar. Ønsker deg et godt nytt år, Gro Jeanette

    SvarSlett
  2. Hei hei, og godt nyttår til deg! Ja, det å lete etter mobilen samtidig med at man snakker i den har jeg opplevd selv også :-)

    Takk for hyggelig hilsen. Ja, jeg venter fortsatt på svar fra forlaget, men må si jeg begynner å bli litt lei... Vurderer nå å sende manus til et annet forlag, selv om jeg ikke har fått svar.

    SvarSlett

Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)