søndag 6. februar 2022

Enda et bokmanus?

Jeg har funnet frem enda et bokmanus som har ligget stille i flere år. Da jeg begynte å lese gjennom det ble jeg veldig revet med, og satt igjen med tanken at kanskje dette er bra likevel? 

Dette er altså ikke det samme manuskriptet som jeg nevnte før jul, i blogginnlegget Eldre bokprosjekt - en mulig gjenåpning?. Som du skjønner har jeg flere mer eller mindre ferdige bokmanus som enda ikke har sett dagens lys på ordentlig. 

Det bokmanuset jeg fant frem nå, har ikke vært nevnt på bloggen tidligere. Dette har et  annet tema enn det som er til vurdering hos forlaget nå. Dette er også ganske personlig, men likevel noe helt annet. Og det anses som ganske ferdig. Men da manuset var ferdig var jeg ikke helt klar for å gå videre med det. Sånt skjer. Derfor ble det liggende alt for lenge.

Det som imidlertid er helt sikkert, er at jeg er mest opptatt av å få frem det manuskriptet jeg har arbeidet med i mange år. Jeg tror det andre manuset kan ha noe for seg og virkelig er verdt et forsøk, men jeg gir meg ikke på at det viktigste manuset må ut først.

Jeg kunne godt tenke meg at det manuset jeg fant nå blir neste bokutgivelse, etter det som er til vurdering nå. Men jeg tror ikke jeg skal avsløre så veldig mye mer akkurat nå. Det er mer der det kommer fra, bare et forlag hadde vært interessert...

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. så flott å ha flere nesten ferdige manus i skuffen! Du vil sikkert flikke litt på det, men en veldig stor del av jobben er gjort, og ettersom det tydeligvis bestod tidens-tann-testen, og du fortsatt likte det etter flere års pause, må det vel kunne ha appell til andre også?

    Greier du å vente, eller er du allerede i gang?

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelige ord! Ja, jeg har jo vurdert det litt frem og tilbake nå som jeg hadde litt god tid en periode, men har valgt å la det ligge litt nå. Må finne ut hvordan jeg skal gå videre med nåværende manus først.

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?