søndag 13. februar 2022

Skrivebordreparasjon og innvielse av fornyet stue!

Den siste uken har tiden flydd litt fra meg. Jeg har lenge slitt litt med at skrivebordet mitt sto litt ustøtt, fordi det hadde fire løse ben, som betyr halvparten av bordets ben. Nærmere forklart er det et stort skrivebord med to skapseksjoner med fire ben på hver. Uansett, noen av bena ble i sin tid forsøkt limt på, men falt av igjen. Som tidligere fortalt liker jeg skrivebordet mitt godt, og har ikke lyst til å bytte det ut.

Derfor fikk jeg hjelp av faren min, som både limte bena på, men også borret inn skruer og festet dem skikkelig. Veldig glad for det! Han hjalp meg også med å flytte på noen bilder i stuen som har vært i planen lenge. Han hang også opp to nye lamper som var bursdagsgave fra familien denne uken, inkludert montering. Jeg ser forresten at jeg har nevnt litt om starten av dette prosjektet før også. Uansett, en eldre lampe ble også skrudd ned, og bare det fikk stuen til å se mye finere og lysere ut. Jeg er veldig fornøyd!

Bilde fra en tidligere bursdag med ostekake. Her med blåbær på toppen, det hadde jeg ikke i år.
Bilde fra en tidligere bursdag med ostekake.
Her med blåbær på toppen, det hadde jeg ikke i år.

Senere i uken skulle jeg ha familien på besøk i bursdag, men det endte med at halve familien måtte melde avbud. Noen var syke av Korona, og andre var muligens smittefarlige fordi de hadde tilbrakt tid med folk som var syke. Så vi var bare tre fra familien som satt her i min "nye" stue, jeg får ta det igjen med de andre senere. Litt leit, men sånt skjer. Men de som var her var heldigvis fornøyde med ostekaken min i år også. Det begynner jo å bli en tradisjon med den kaken. Kakebildet fra i år hadde litt mange forstyrrende elementer, så jeg velger å vise deg et kakebilde fra bursdagen 2017 i stedet.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?