onsdag 30. mars 2022

Løste endelig en feil på bloggen.

Jeg har gått gjennom og gjort noen mindre rettelser på bloggen, da det fantes noen skrivefeil og smårusk her og der. På en side var det en feil som jeg ikke forsto med en gang. Jeg hadde sett den feilen  tidligere, og irritert meg over den, men den gangen greide jeg ikke å rette den. 

Det viste seg å være feil ved et bilde som forstyrret teksten. Dette rettet seg da jeg la bildet inn på nytt. Nå fikk jeg endelig løst floken... Det kjennes bra. 

Ellers så har jeg også flyttet følgelisten lengre opp mot toppen av bloggen, så det er lettere å finne den. Jeg har tidligere fått noen kommentarer om at det er vanskelig å skjønne hvordan man skal registrere seg som følger av bloggen. Nå skal det ikke være så vanskelig lenger.

Noen ganger er det greit å ha noen sånne konkrete redigeringsjobber, mens man er litt i tenkeboksen når det gjelder videre skriveplaner. Men jeg er snart tilbake, jeg tror det skjer litt på skrivefronten fremover.

Vi høres!

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?