mandag 4. april 2022

Ny inspirasjon, og en hånd som ikke vil.

Det har skjedd litt på skrivefronten med manuskriptet mitt ja, det var med ett noe som løsnet her, og jeg ble veldig inspirert og ivrig! Sånt kan jeg like. 

I dag har jeg omskrevet et kapittel, og i går satt jeg med skriving i tre timer, nesten uten pause. Jeg kan ikke gå fra et manuskript som roper på meg hele tiden! 

Det har som du kanskje skjønner blitt litt omskriving igjen, men denne gangen føler jeg mer enn tidligere at jeg er på riktig vei. Jeg vet ikke om jeg skal si så mye mer om det akkurat nå, men jeg har nok et lite stykke igjen ennå, ja. Det skjer andre ting innenfor skrivingen også, men  akkurat det er litt for usikkert, så det skal jeg la ligge til jeg eventuelt vet mer.

Men alt er ikke like fint og flott. Jeg har hatt, og har fremdeles helt tydelig en indre blødning i høyrehånden, som har vært temmelig vond. I natt sto jeg opp og satte sprøyte klokken fem om morgenen, og jeg la merke til at jeg hadde sittet med det en liten stund, før jeg hørte at fuglene utenfor vinduet begynte på morgenkonserten sin.

Jeg er heldigvis bedre nå, men ikke bra. Jeg tror det må være for mye krykkebruk som er årsaken til det hele. Det er ikke lett å gjøre ting når hånden ikke kan belastes. Selv det å løfte melkekartongen ut av kjøleskapet og helle oppi et glass, måtte gjøres med venstrehånden. Man vet ikke hvor heldig man er når ting fungerer, før man mister  muligheten til å gjøre helt vanlige ting.

Men jeg er som sagt bedre, og jeg orker å bruke tastaturet igjen, så da er jeg mer enn fornøyd!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?