tirsdag 5. april 2022

Mer inspirert, og mindre vondt.

Jeg sitter og skriver. I dag også, tenker du kanskje. Ja da. I dag også. Jeg er veldig ivrig for tiden, vil så gjerne ha prosjektet i havn.

Heldigvis ser det ut til at blødningen i hånden min var forbigående, hittil i allefall. Og da er det jo ekstra hyggelig med litt skriving! Men jeg får følge med på det. Blir det noe mer, håper jeg at medisinen i morgen tar det.

Og faktisk; Det ser ut som ryggsmertene har begynt å avta også. Det er jammen på tide, for de har vart alt for lenge. Men det er i allefall ikke en blødning der nå. Jeg står jo på venteliste for fysioterapi som jeg fortalte, men det vil nok ennå ta sin tid, virker det som. Så det er bra at ryggen ikke er så veldig vond akkurat nå.

Ellers så er det flere prosjekter som svirrer rundt i luften for tiden. Jeg har et par prosjekter jeg holder på med eller holder på å avslutte, i tillegg til arbeidet med bokmanuset mitt.

Det ble litt kort fra meg i dag, kommer vel sterkere tilbake en annen dag.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så bra at det går bedre! Sikkert ikke lett å fokusere på skriving med smerter i både arm og rygg. Hjelper det å variere stol? Fin påske!

    SvarSlett
  2. Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg tror kontorstolen min går fint, men selvsagt - det er viktig å sitte ordentlig også, huske å rette seg opp i ryggen og så videre. "Ikke sitt og heng over pc'en", sa min gamle fysioterapeut for mange år siden. Får kanskje tenke litt på det... :-)
    Riktig god påske til deg også!

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?