søndag 10. april 2022

Det kommer kanskje et intervju etter hvert.

Det har visst blitt påskeferie, men det har faktisk vært ganske mye å  drive med på skribentkontoret mitt de siste dagene. Blant annet har jeg blitt intervjuet, men intervjuet er nettopp gjort, så det kommer nok ikke på trykk riktig ennå. Vi må gjøre oss ferdig med  påsken først, ettersom jeg forsto.

Det er mulig jeg får intervjuet til gjennomlesning også før den tid. Vi får se da, jeg tror det er litt som må på plass først. Jeg får nok litt mer detaljer etter hvert, men forsto det sånn at intervjuet skal trykkes på internett, og muligens i papiravis. Kanskje jeg ikke tør å røpe hvor, før jeg har sett om jeg er fornøyd?

Det har også vært mye redigering av manus i det siste, og jeg har som tidligere nevnt vært veldig inspirert i det siste! Jeg synes at skrivingen går ganske bra for tiden. I formiddag tok jeg meg imidlertid fri og tok en liten handlerunde. Men det har vært veldig mye konsentrert jobbing nå i kveld.

Det er litt som skjer i morgen også, så jeg tror jeg får si meg fornøyd med et litt kort blogginnlegg, gitt. Jeg kommer nok sterkere tilbake!

Er du flink til å ta fri fra skriving eller annet arbeide når du faktisk har fri? Uansett; jeg håper at du får fine påskedager!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Heisann fra Herr Kreatur i feriehuset! Spennende med intervju, aldri godt å vite hvordan det blir, men det greieste er å gi litt beng - det blir sikkert bra, men hvis ikke så går det jo over. Jeg ble intervjuet av lokalavisen der jeg vokste opp for noen år siden, jeg syntes særlig bildene var ganske ille, men det var jo ikke fotografen sin skyld. Jeg fikk teksten til gjennomlesing på forhånd, men leste det ikke etter at det stod på trykk. Etter den opplevelsen håper jeg det blir ganske lenge til neste gang, hehe. Håper ditt blir bra! :) God påske!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, sånt er litt spennende. Jeg har forresten akkurat funnet det på nett, men jeg tror det er litt uoffisielt ennå, for jeg trodde ikke det skulle komme før om en dag eller to :-) Jeg skal nok se å få lagt ut en lenke etter hvert! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)