lørdag 20. august 2022

Har hatt noen dagers bloggpause

Det har vært litt å drive med etter at jeg kom hjem fra Spania, og jeg syntes det var veldig greit å lage et konkret følger-innlegg sånn til å begynne med, siden jeg innimellom får spørsmål om akkurat dette. 

Jeg har også begynt på manus-skrivingen igjen. Leser korrektur og retter opp innimellom, men det er i så fall eventuelle endringer i teksten, det er ikke så mange skrivefeil å ta av lenger. 

Det har også vært litt bloggtørke her de siste dagene, jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle skrive om.  Noen ganger kan det være litt sånn, men det skjer heldigvis ikke så ofte.

Dette ble et veldig kort blogginnlegg, håper på mer inspirasjon om ikke så lenge!  Snart tilbake! 

Hva gir deg inspirasjon til å blogge, eller arbeide med prosjekter?


 Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Helt fint med en pause iblant, bare den ikke blir altfor lang :) Jeg har også pauset litt i sommer, men akkurat nå er jeg flere uker i feriehuset og her har jeg endelig greid å ta litt ferie fra det meste :) Inspirasjon? Ofte setter jeg bare i gang.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, og takk for svar! Jeg har ikke vært på PC-en i helgen, og av en eller annen grunn fikk jeg ikke opp bloggvarselet på mobil. Jeg hadde begynt på et nytt blogginnlegg også, men har ligget syk i helgen, så jeg har ikke fått fullført. Men det kommer straks mer! Kos deg i feriehuset!

      Slett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)