søndag 30. oktober 2022

Litt om skrivingen, og om eldre blogginnlegg.

Etter at jeg var hos fotpleier på mandag, har det mest gått i manusarbeid denne uken. 

Det er ikke alltid like mye nytt å fortelle om skrivingen. Enten fordi det ikke er alt jeg synes jeg kan fortelle, eller som jeg tror ikke er interessant for andre. Jeg føler at jeg skriver til jeg stuper omtrent, er ofte dødssliten etter mye reskriving og retting, til langt ut i de små timer.

Og ja, dette har tatt mye lenger tid enn det jeg hadde trodd! Men jeg kan kanskje si at jeg har begynt å ta noen viktige grep nå.

Jeg ser av bloggstatistikken at enkelte av mine eldre blogginnlegg blir mye lest. Det er veldig hyggelig, og du er hjertelig velkommen til å lese! Men jeg vil samtidig minne om at enkelte blogginnlegg, og spesielt de som er over to år gamle, kan være litt utdaterte. 

De eldre blogginnleggene er en del av meg, og jeg står nok inne for det meste av dem, men det kan også finnes ting jeg kanskje ikke ville fortalt på  samme måten i dag. Eller som med fordel burde vært gjennomgått, med tanke på redigerering.

Jeg hadde nok vært flinkere til å gå igjennom dem i ettertid også, hadde det ikke vært fordi jeg arbeider så intensivt med manuskriptet som jeg gjør akkurat nå, jeg har rett og slett ikke tid.

Ok, det var noen tanker sånn i full fart, før jeg fortsetter med litt mer redigering i manus.


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Du har et pågangsmot og vilje det står respekt av - stå på, men husk å ta pauser! Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for hyggelige ord! Og jeg forsøker å huske å ta pauser! :-)

      Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)