torsdag 6. oktober 2022

Nå er det virkelig gøy å skrive!

Her har det gått i ett med manus i hele dag, men også hele den siste uken. Jeg fant en ny vinkling som jeg snakket om i siste blogginnlegg. Dette krevde litt omskriving og full konsentrasjon, men det er både spennende og gøy! 

Nå tror jeg en del av dette skal være i orden. Og best av alt; Nå er det kjempegøy å skrive, mer enn det har vært tidligere i manuskriptet!

Bokskriving er vanvittig mye arbeide, og ganske utfordrende. Manuskriptet mitt har vært igjennom en skikkelig modningsprosess de siste to ukene, og det er fremdeles mye arbeid igjen, men jeg tror det er verdt det!

Og nei, det har ikke blitt mye tid til alt annet jeg også gjerne vil gjøre, for å si det forsiktig. Men sånn er det noen ganger. 

Her er det nok bare å fortsette arbeidet, så kommer jeg kanskje i mål en gang...!?

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig Gry! Nå gleder jeg meg til neste bok fra deg (med personlig hilsen).
  Klem
  Kari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kari, så hyggelig at du heier! Boken kommer nok ikke riktig ennå, men jeg jobber med saken :-) Klem tilbake fra Gro Jeanette.

   Slett
 2. Så flott Gro - en sånn entusiasme er fantastisk!! Kjempebra - stå på ❤️👍👌

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og tusen takk for det! Veldig hyggelig! Jeg ser du er innlogget som anonym her, men jeg tror jeg har en ide' om hvem du er :-)

   Slett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)