søndag 25. desember 2022

Julaften og spennende minnepinne.


Jeg håper at du som leser har en fin jul! Julaften ble, som tradisjonen tro, feiret hos min søsters familie i Vestby. Veldig koselig at alle fra nærmeste familie var samlet! Som vanlig lå det mye spennende under det flotte juletreet.

Det som var en litt spennende, kreativ og personlig gave i år, må jeg si var den lille pakken med en minnepinne i.

Minnepinnen inneholder sju filmer fra jeg var liten, blant annet fra hytteturer, julaftener, syttende mai og så videre sammen med kjernefamilien, farmor og farfar og øvrig  familie.

Farmor og farfar lever ikke lenger, så det var fint å se dem på film. Jeg så faktisk filmene  på PC-en natt til første juledag da jeg kom hjem, jeg greide ikke å vente! 

Jeg fikk også blant annet en ny hvit skrivebordlampe til jul, som sto på ønskelisten. Den jeg har fra før, og som du forresten ser på skrivebordbildet jeg la ut for litt siden er fin, men den er litt upraktisk og lyser litt dårlig. Nå har jeg fått en som det er lettere å snu på, og som dermed kanskje er litt mer praktisk.

Jeg har også kommet hjem fra første juledagsmiddag hos familie i Oslo. Veldig koselig, det også!

Jeg vil også benytte anledningen til å ønske deg som leser en riktig god jul, håper at du koser deg i romjulsdagene!


 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?