mandag 6. februar 2023

Håper å snart kunne ta fatt igjen!

Ja, det drøyer visst litt med svar fra forlag, og jeg vet det har vært stille fra meg her på bloggen siste uken. Jeg har ikke hatt så mye å fortelle, annet enn at jeg lurer veldig på hvordan det går med manuskriptet mitt. Og det er jo ingen nyhet.

Nå tenkte jeg at jeg skulle si noe om ventetid, for det er naturlig nok noe av det jeg tenker mye  på for tiden.

Da jeg sendte fra meg manuskriptet før jul, kjente jeg at det var godt å kunne ta skikkelig juleferie fra det. Selv om juleferien ville komme i tillegg til den tiden det tar å ha manuset til vurdering. Jeg har fortsatt med å gjøre litt andre ting, og syntes at jeg hadde litt godt av det en periode. Men nå kjenner jeg at jeg savner manuskriptet, og må tilbake til skrivingen snart!

Jeg har jo manuset her hjemme, og det er jo ikke noe problem å fortsette å arbeide med det, men som sagt valgte jeg å ta en skikkelig pause. Men nå er jeg snart klar for å trå til igjen. Jeg har noen dager nå med noen andre konkrete gjøremål, men etter det er det rett inn i skriveboblen igjen, tenker jeg!

Enkelte av de konkrete endringene jeg vurderer å gjøre i manuset nå er veldig små. Jeg tror ikke det blir  vanskelig å rette opp dette. Noe av det handler om litt omskriving av setninger og et par  ordfeil som skal rettes. Det vil gå ganske fort. Jeg kjenner at det kribler litt i fingrene nå ja! Men det kunne jo uansett vært en fordel å vite hvordan forlaget ser på selve manuset mitt først? Og er de med meg, eller er de ikke?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Åh, du er så tålmodig! :) Jeg synes du har ventet lenge, men du har nok rett i at julen forlenger behandlingstiden.
  Hadde du ikke et annet manus du ville ta fram igjen? Eller vil du helst bare jobbe med ett manus om gangen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jo, jeg har et annet manus jeg vurderer å sende inn, og som det ikke gjenstår så mye på å få ferdig. Men jeg liker nok best å holde meg til et manus av gangen, ja. Og det er det manuset som er inne nå jeg er mest opptatt av å få utgitt, og som betyr mest for meg.

   Slett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)