lørdag 22. juli 2023

Nyttige gjøremål og sommerlig besøk.

Hyggelig blomst fra
kaffegjesten min.
Mye har handlet om bloggdesign og endringer på sosiale medier i det siste. Men det har også blitt både nyttige gjøremål og sosiale sammenkomster.

En del av tiden hadde jeg en hoven ankel, og det ble litt ekstra medisinering. I denne tiden passet det jo greit å arbeide med bloggdesignet, ettersom jeg ikke orket å gå så mye. Det har også blitt manusredigering i denne perioden.

Onsdag hadde jeg time hos optikeren. Det er noen år siden jeg var der sist, og jeg har ofte tenkt at kanskje det var lurt å ta en tur dit snart. Så nå blir det snart nye briller på meg.

En av dagene hadde jeg forresten besøk av hun som tidligere var hjemmehjelpen min gjennom mange år. Hun jobber ikke lenger, så det må vel være greit å si at hun var innom  meg på kaffe? Hun hadde med seg en koselig lyserosa blomst til verandabordet mitt. Det har vært litt vekslende vær, så det var hyggelig at vi faktisk kunne sitte ute.

Været har også spilt sin rolle i andre sammenhenger. For en tid tilbake skulle det være grillfest i borettslaget, men den ble først utsatt, nettopp på grunn av dårlig vær. Men nå på torsdag fikk vi heldigvis vær godt nok til å gjennomføre det. Veldig hyggelig å treffe gamle og nye naboer ved benker og bord utenfor blokken. Men etter to timer varslet værgudene at nå var det nok, så da kom det litt regn igjen, og vi pakket sammen. Men det var uansett en veldig hyggelig sammenkomst.

Det ble som du skjønner litt av hvert denne uken. Normalt blir det mest skriving på meg, det er lenge siden jeg har tatt meg tid til å skeie ut med så mye sosialt. Men nå ble det jo bare små sammenkomster, da. Nå blir det nok tilbake til skrivingen en stund. Jeg håper at du også har hatt en fin uke!

Og som sagt; Veldig glad for at vi fikk porsjonert ut akkurat passelig med fint vær, så det gikk an å sitte ute på de sosiale treffene.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 
 
Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?