lørdag 1. juli 2023

Sommeren på skribentkontoret mitt.

Manusarbeid på verandakontoret!
Manusarbeid på
verandakontoret!
Vi skriver allerede første juli! Da er det på tide med en liten bloggoppdatering fra skribentkontoret! 

Bortsett fra skriving har det vært litt forefallende den siste uken. Oppdatering av medisinlager og vanlig handling hører med, så også medisinrapportering. Best å ha system i sakene! Og jo da, tomatene jeg fortalte om trives på verandaen min. Godt smaker de også!

Så hva har jeg tenkt å gjøre videre i sommer? Det blir fremdeles redigering i manuskriptet. Det er et stort manus, så ting tar litt tid. Det er et utrolig pirkearbeid i redigeringsfasen, og på langt nær bare ren skriving!

Det har vært mye fint vær, så jeg har av og til tatt med meg korrekturarbeid ut på verandaen. Det må være sommerens skrivetips fra meg! Det er jo greit å få litt avveksling fra PC innimellom!

Jeg kan røpe at jeg skal en tur nordover i sommer igjen, sammen med familie. Her ser du forresten ferierapport fra fjorårets tur. Men årets sommerferietur  er ikke riktig enda. Det fins også noen mindre planer, og mer kommer vel etter hvert.

Er sommerplanene klare for deg som leser?

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Vi gleder oss til årets tur nordover Gro. Det blir hyggelig.
    RN

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentar! Ja, det blir helt sikkert hyggelig :-)

      Slett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?