fredag 11. august 2023

Diktene mine henger på toalettet!

Her kommer kanskje et litt uvanlig bloggtema, selv om det er godt innunder skrivetemaene likevel. Litt nedover i blogginnlegget kommer det også en utfordring, til de som kjenner enten disse, eller andre av diktene mine. 

Personlig dikt i glass og ramme på toalettet!
Personlig dikt i
glass og ramme
på toalettet!
(Av 
Gro Jeanette Nilsen.)
Et par av diktene jeg har skrevet, henger på familiemedlemmers utedo i Nord-Norge! Det må sies at det er en veldig fin utedo altså, og den er del av et anneks, som også inneholder et gjesterom, som jeg alltid bor i når jeg er der. Men det er altså utedoen jeg tenkte jeg skulle si noe om. Bildene i denne bloggposten ble tatt da jeg var på besøk nå i sommer.

Blant annet henger det et innrammet dikt jeg skrev til en syttiårsdag i familien, med flere vers og bilder, på toalettets vegg. Jeg arbeidet mye med det diktet den gangen jeg lagde det for noen år siden. Jeg har fortalt om det på bloggen tidligere, som du ser av lenken. Jeg rammet det også inn før jeg ga det bort.


Diktet "Å håpe" (av Gro Jeanette Nilsen) henger på toalettet!
Diktet "Å håpe" (av Gro Jeanette Nilsen)
henger på toalettet!

Et annet av mine dikt, «Å håpe» som i sin tid ble trykket opp som postkort, henger også på do-veggen, over en hylle der det står noen pyntefigurer.

I tillegg henger det også et stort lerretbilde der, som jeg ga dem til jul et år, der motivet er fra et fotografi jeg tok av solnedgangen i Nord-Norge (ikke avbildet på bloggen). Utrolig hyggelig, da! Men det er diktene jeg er mest opptatt av nå.

Har du hengt opp et av diktene mine noe sted? I så fall, vil du fortelle om det? 

Selv henger jeg ofte postkort og annet på kjøleskapet. Hvis du har hengt opp et av diktene mine noe sted, så vil jeg utfordre deg til å sende et bilde som sladrer om det, eller fortelle om det på bloggen min. Om du sender et bilde, så kan det hende jeg velger å publisere det. Så fortell gjerne noe om hvor det henger, hvor du fant det eller fikk det, hva som helst. Kanskje du henger opp andre dikt også?



Har du ikke registrert deg som følger av selve bloggen min, men kun på Facebook? Du finner bloggfølger-registreringen øverst til høyre på bloggen.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

#grojeanettesdikt, #skribentliv 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?