fredag 1. september 2023

Jeg har vært på manusredigeringskurs.

Det er stadig noe som skjer på skribentkontoret mitt! I går kveld var jeg på redigeringskurset Slik redigerer du egen tekst, med Forfatterskolen. Jeg var usikker på om jeg skulle melde meg på, men jeg gjorde det likevel.

Selv om jeg anser manuset mitt som ganske ferdig, fikk jeg flere tips på kurset til ting å tenke gjennom i redigeringsfasen. Det endte med at jeg ble sittende oppe langt utover natten og leste meg opp i manus og redigerte på noen konkrete detaljer. Jeg fikk flere gode råd på det kurset, så jeg er glad jeg meldte meg på. 

I dag har jeg også holdt på en del med manuskriptet mitt, blant annet endret jeg litt på et kapittel, som jeg mener er blitt mye bedre nå. Og ja, det irriterer meg litt at jeg finner bedre løsninger etter at jeg har sendt inn manuskriptet til forlag

Men sånn var det denne gangen. Manuset er jo tross alt det samme, det er kun små endringer som er gjort, og for det meste handler det om små ord eller forklaringer som er lagt til eller trukket fra. 

Har du prøvd nettskrivekurs?


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?