fredag 20. oktober 2023

Slitsomme dager med øyeblødning.

Dette har vært en lang og litt slitsom uke. Sist helg hadde jeg besøk av søsteren min og de, og jeg fikk litt hjelp til å løse et par floker på PC-en min. Veldig hyggelig, og sånn sett skulle alt ligge til rette til at dette skulle bli en produktiv uke på PC'en!

Søndag oppdaget jeg at jeg tydeligvis hadde sprengt et blodkar inne på den hvite delen av det ene øyet. Blødninger er som sagt ikke det morsomste som fins når man har en alvorlig bløderdiagnose, så jeg sytes dette var litt guffent. Heldigvis var det ikke vondt, og jeg hadde ikke skadet meg, som jeg visste om. Det var bare litt  skremmende, men så sikkert verre ut enn det virkelig var. 

Det gikk med noen doser intravenøs medisin de første dagene. Jeg behøver kanskje ikke gå så veldig inn på akkurat dette, det viktigste er at jeg tok større medisindose enn jeg pleier, og så an situasjonen litt, men ringte Rikshospitalet tirsdag morgen. Syntes jo jeg måtte ha prøvd med medisiner først. Men før jeg ringte, sendte jeg dem en mail. Tenkte det var greit så de var litt forberedt. Jeg var da klar over at jeg muligens måtte ta turen til sykehuset, men jeg trengte visst ikke det.

Jeg fikk de rådene jeg trengte, og skjønte at her må jeg bare ta tiden til hjelp, og gå tilbake til  den vanlige medisindosen igjen. Det var jo ikke noe i veien med selve synet mitt, og heller ikke vondt, som sagt. Det eneste var at etter medisinering kjente jeg at det klødde litt i øyet, og tok det som et tegn på at blødningen var i ferd med å stoppe. Nå har en del av blødningen gått tilbake, men ikke alt. Men det ser ut til at det ordner seg.

På grunn av øyeblødningen, har det ikke blitt så mye skriving som det skulle denne uken. Spesielt de første dagene lot jeg Pc'en få litt fri, for å ikke belaste øynene for mye, Nå er jeg tilbake igjen, og forsøker å få gjort noe fornuftig her. 

Men jeg har i allefall fått gjort noe nyttig de siste dagene; Jeg har laget et nytt forslag til tittel på boken min :-)

God helg!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?