søndag 5. november 2023

Rotete skrivesøndag.

Denne søndagen har vært rar. Jeg våknet mye tidligere enn jeg pleier, og fikk ikke sove igjen. Det endte med at jeg ga opp, og sto opp. 

Ofte er jeg mest produktiv med skriving om kvelden, men nå ble det frokost i full fart og rett i arbeid, fordi jeg var ganske inspirert og visste hva jeg ville utrette i skrivingen i dag. Dette til tross for at jeg har følt meg litt rar og ukonsentrert et par dager.

Men etter tre gode timer, flatet jeg litt ut igjen, ja. Og siden jeg hadde stått opp så tidlig, måtte jeg jo justere på andre rutiner denne dagen også, når det gjaldt både måltider og annet. Det ble rett og slett litt rot i systemet. Og litt mer skriving etter hvert. 

Jeg håper at du som leser også har hatt en fin dag, og ønsker deg en fin ny uke!



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har vært litt blogg-fraværende, men er nå tilbake. Har lest de siste innleggene dine, men nøyer meg med å kommentere her. Ja, det blir lett en rotete dag når noe av det faste endres på. Jeg har for tiden snudd litt på døgnet og det påvirker dagen mer enn jeg liker å innrømme. Bare tull i grunn, siden det jeg gjør i sene nattetimer like godt kan gjøres om morgenen. Jeg skriver stort sett best på formiddagen, tror det skyldes dagslyset. Er jeg helt oppslukt spiller verke klokkeslett eller dagslys noen større rolle, men i det siste har det ikke vært så lett å komme inn i flyten. Håper du finner tilbake til en grei rutine :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Så bra du er tilbake! Bra det ikke bare er meg som lar meg forstyrre av endringer. :-) Jeg skriver en del på dagtid også, men jeg er ofte mest konsentrert om kvelden.

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?