søndag 10. desember 2023

Hyggelig førjulshandel på Skullerudstua!

Julemarked på Skullerudstua!
Julemarked på Skullerudstua!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Lørdag var jeg på veldig hyggelig julemarked på Skullerudstua. Flott måte å få litt julestemning, handle litt julegaver og samtidig støtte opp om og snakke med lokale kunstnere!

Det snødde da jeg dro hjemmefra med taxi. Det lagde litt stemning rundt vinter og førjulstid, synes jeg. Julemarkedet var i kjelleren på stua, som jeg hører den populært blir kalt. Det kunne vært litt slitsomt med den trappen ned på grunn av utfordringene mine, men i dag fungerte det fint. De hadde laget store plakater om hvor markedet var, så det var ikke mulig å gå feil.
Julemarked på Skullerudstua!

Salgsbodene sto i en hestesko i rommet. De som sto ved salgsbodene hadde veldig mye flott å by på av selvlagde ting, både når det gjelder håndarbeid som for eksempel strikking, til  andre kategorier som lysstøping i glass, hjemmelagde kort og annet.

Spennende å se hvor mye de hadde laget i stand! Det tok lang tid å komme seg gjennom alt, og det var også hyggelig å snakke med de som solgte alle de flotte tingene!

Jeg er glad jeg tok meg en liten pause fra manusredigering for å få  meg litt  julestemning!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

Hva har du gjort for julestemningen din i førjulstiden i år?

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?