onsdag 13. desember 2023

Åttiårsfeiring, og vi planlegger reise!

I dag, på Lucia-dagen, fylte mamma hele 80 år! Jeg vet hun ikke er så glad i det tallet, men jeg synes det er flott at man blir så gammel, og forhåpentligvis enda eldre! I dag var det søsteren min, tanten min og jeg som tok turen ut til henne i Bærum og spiste ost og kjeks til lunsj.

På forhånd hadde vi dristet oss til å sende inn bursdagshilsen med bilde i avisen Budstikka. Hilsenen sto i både papirversjonen og på avisens nettside. Tror hun ble litt overrasket, men heldigvis var det visst i orden :-) 

Det har vært tøffe tak for mamma og resten av familien opp igjennom årene i forhold til min blødersykdom, og mamma har naturlig nok betydd mye for meg bestandig.

I det siste har hun hatt en periode hvor hun ikke har vært helt bra, men i dag var hun helt på topp, jeg var veldig glad for og imponert over det! Jeg nevnte litt kryptisk denne bursdagen i bloggposten Redigering og desemberplaner.

Bursdagsgaven fra søsteren min og meg, er at vi har lovet henne tur til Stavanger hvor hun er fra. Men det blir nærmere sommerferien, greit å vente til snøen er borte. Litt enklere å reise da! Det tror jeg blir hyggelig! Det er noen år siden sist nå, vi var i Stavanger i 2019


Ost og kjeks til 80-års lunsj.
Ost og kjeks til lunsj på mammas 80-års dag.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)


 Takk for at du følger bloggen min! 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?