torsdag 1. august 2024

I dag skulle jeg reist nordover.

I dag skulle jeg ankommet Nord-Norge med fly sammen med tanten min. Det ble ikke noe av, helsen min tillot ikke det. I forrige blogginnlegg Godt at ting fungerer igjen ga jeg nok inntrykk av at det gikk bedre, men så snudde det helt om, og det ble enda mer smerter og ekstra medisinering. 

Jeg skjønte ganske fort at turen nordover var det bare å glemme i år. Tok kontakt med Rikshospitalet, men visste jo at det fremdeles var litt ferietid, så jeg var usikker på hvem jeg ville treffe på telefon da jeg ringte. Og ganske riktig, jeg snakket med både den ene og den andre, men jeg fikk da forklart saken til slutt.

Jeg har hatt mye smerter i både hofte og rygg, og mente jeg burde vært på røntgen eller i allefall bli undersøkt. I tillegg forklarte jeg at jeg trengte en legeattest på at jeg ikke hadde mulighet til å reise til Nord-Norge.

Tirsdag fikk jeg time på sykehuset hos en lege jeg ikke har vært hos før, men det gikk fint. Det ble tatt noen blodprøver og jeg forklarte smertene mine, og fikk også legeattesten jeg trengte. Onsdag hadde jeg også et telefonmøte med han, angående svaret på blodprøvene mine. Prøvesvarene var ganske fine de, så det er ikke akkurat der problemet ligger.

Det er snakk om at jeg vil bli henvist til MR, men jeg vet ikke når det blir. 

Legeattesten min er sendt avgårde dit den skulle, og alt er i orden i den forbindelse.

Det er bare første august i dag så ferien er ikke over, men jeg kan så langt  ikke skryte på meg å ha hatt verdens beste sommerferie. Hele juli forsvant i smerter og medisinering. Jeg får leve på minnene fra Nord-Norge-turen i fjor! Jeg skal også på en annen ferie litt senere, så jeg håper at ting vil fungere bedre da. Heldigvis er det en liten stund til.

Litt manusarbeid har jeg heldigvis fått gjort innimellom når jeg har følt meg i stand til det, men nå ser jeg frem til og gå litt mer aktivt inn i det igjen! Jeg tenker jeg skal få gjort unna en del denne helgen.

I morgen kommer tanten min på besøk. Da tar vi lunsjen hos meg, i stedet for i Nord-Norge.

God fredag!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!
 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?