torsdag 3. oktober 2024

Tilbake på skribentkontoret!

Helsen er tilbake. Det er godt å føle at jeg endelig har overskudd til å gjøre litt på skribentkontoret mitt igjen. Jeg slapp å begynne på en ny Penicillinkur etter at den første var over. Jeg hadde jo fått beskjed om å ta kontakt med fastlege dersom jeg ikke ble bra, men det har gått fint. 

Jeg slet litt med øret helt i starten, men det hadde nok med en blødning å gjøre, mer enn det jeg skulle ha Penicillin mot! Jeg er imidlertid fremdeles ganske hes, men alt det andre er i orden. Og jeg tenker at hesheten også kan skyldes blødningen jeg hadde i halsen etter at jeg hostet så mye.

En av tingene jeg har gjort på skribentkontoret mitt den siste uken, er å printe ut siste  manusversjon. Jeg har også laget et nytt toppbilde til bloggen, for å oppdatere det til hvordan manuskriptet er nå. I redigeringen fjernet jeg en del manusinfo, men lot det være tydelig at det er redigert. Du som leser har kanskje sett bildet allerede?

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

 Takk for at du følger bloggen min!

 #helse #skribentliv 

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Glad for å høre at helsen er bedre og stigende! Alltid fint å printe ut manus synes jeg, så blir det hele mer konkret :-) Hvor mange kopier tar du vare på av eldre versjoner av manus? Både på PC og i utskrifter? Har lest bloggen din lenge og husker du fikk deg en makuleringsmaskin en gang i tiden, men du beholder vel gjerne noen av de eldre versjonene? Benedicte

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig med kommentar fra deg, Benedicte! Jeg liker godt å se manus i utprintet form, ja! Og jeg tar nok vare på flere versjoner av manuskriptet enn nødvendig... Synes det er fint å ha noe å bla tilbake i.

      Samtidig forsøker jeg å makulere litt mer enn jeg hadde tenkt, for å rydde unna litt plass. Men det er ikke bare printede versjoner jeg tar vare på, en del lagres også på både PC og på ekstern disk.

      Så hyggelig at du har fulgt med en stund, vet jeg har fått kommentarer fra deg her før også! Bli gjerne en følger av bloggen om du vil:-)

      Slett

Har du noen tanker om dette blogginnlegget?