Til media og bloggere

Fra tid til annen får jeg mail fra mediefolk eller bloggere som lurer på om de kan skrive om meg.

Du er hjertelig velkommen til å skrive en omtale av Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse
, nevne den i din egen blogg, en nettside eller en artikkel, så lenge både bloggens tittel og mitt navn nevnes, og at du lenker til bloggen/nettstedet det gjelder, og eventuelt hvilket blogginnlegg dersom du henviser til noe spesielt. Jeg synes ofte det er spennende og en morsom utfordring å bli kontaktet av media.

Jeg blir glad for omtale fra både privatblogger og i media, så lenge omtalen er seriøs og konstruktiv. Hvis noen skriver noe om bloggen min, vil jeg ha beskjed
om det, både for å lese korrektur, men også i mange tilfeller for å kunne lenke tilbake. Men det å skrive en omtale betyr ikke at du kan kopiere. Du kan selvsagt ikke kopiere uten tillatelse, men det skjønner du sikkert. All bruk av bilder og tekst fra bloggen min må avtales.

Jeg vil helst at folk kontakter meg på mail om dette, heller det enn å ringe. Dette fordi det da er lettere å forholde seg til, og jeg vil gjerne ha mulighet til å tenke før jeg svarer :-)

Det er imidlertid viktig at du er klar over at dette er min personlige blogg og det jeg skriver om er sett fra min egen synsvinkel. Når det gjelder det helsemessige rundt min blødersykdom må du derfor være veldig klar over at jeg er kun pasient.

Hva vil du vite?

I 2012 fikk jeg en mail fra mediefolk som ville intervjue meg. Jeg sa med en gang, at ja takk, veldig gjerne.. Jeg var helt sikker på at de ville intervjue meg som leder av  skribentforeningen ULFF, og at dette handlet om den. Det skulle imidlertid vise seg a de ville ha et personlig intervju med meg, riktignok om skriving, men det skulle handle om min egen personlige skriving, ikke om ULFF.

Det jeg prøver å illustrere her, er at det er fint om jeg får vite hva avisen eller nettstedet journalisten kommer fra vil snakke med meg om, i alle fall tematisk. Du vet sikkert veldig godt om du vil snakke med meg om mitt bokprosjekt om blødersykdommen min eller om Gro Jeanettes dikt for eksempel, men det vet ikke jeg. Se gjerne hovedsidene mine  på bloggen. Jeg blir glad hvis tema er definert på forhånd, så jeg vet hva jeg skal svare på, og hvor personlig jeg skal være :-) Man svarer gjerne litt annerledes om det er til en omfattende artikkel eller et lite bidrag til en generell informasjon om skribentsider på internett :-) Men ta gjerne kontakt, så finner vi nok ut av det :-)

Bloggen min er nevnt her:
- Sykepleierblogg skrev om bloggen min 4. juli 2013; Blogganbefaling - Pasientperspektivet
(Bloggposten er slettet) 


- Artikkel hos nettstedet Helsesenteret, januar 2015; Skriver bok om oppvekst med blødersykdom (Artikkelen er slettet)

- Bloggeren Augusta intervjuet meg i mai 2021; Fem spørsmål med Gro Jeanette Nilsen


Les gjerne hva som er skrevet om meg i media i sin helhet; Se Omtale

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.