søndag 1. september 2013

Loggføring av medisinbruk.

Transfusjonsskjema.Pliktene kaller! Og det haster, faktisk! For noen timer siden kom jeg plutselig til å tenke på at hei, jeg har visst forsømt innrapporteringen min over medisinbruk, og det er ikke særlig smart. Så jeg har sittet her noen timer nå og gått igjennom journalsystemet mitt her hjemme. Funnet frem til hvor langt jeg var kommet rent datomessig sist jeg rapporterte medisinbruk inn til Senter for sjeldne diagnoser, fant datoen i almanakken. Deretter gikk jeg systematisk til verks, jeg noterer jevnlig i almanakken, men når jeg skal rapportere videre må jeg ha et visst system i sakene, som jeg kan sende inn pr. mail. Sånn som nå i dag fant jeg da en hel måned som var ferdig ført på skjema, men ikke sendt inn enda. Ikke helt bra, men nå er det i alle fall i orden.



Før i tiden ble rapportskjemaene sendt inn pr. vanlig post. Sånn sett er det lettere i dag, så det er nesten utrolig at det fremdeles skal være så vanskelig å huske det. Her trengs visst nesten mitt eget lille kontor bare til den biten! Bare tull selvsagt, det holder med gode rutiner. Og jeg som de siste årene har drevet med skriving om sykdommen veldig mye, jeg burde da i alle fall kunne greie å huske dette! Her lukter det nyttårsforsett...

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)