tirsdag 5. august 2014

Skriver litt mens jeg venter på medisinlevering.

Jeg sitter her og leser på noen bloggvenners blogger, mens medisinen forsøker å virke her. Er ikke helt i form som du skjønner, men regner med at en del av det ordner seg etter hvert. Har en indre blødning i skulderen igjen, men samtidig så er jeg også litt stiv i nakken, så ja, det kan også være at sittestillingen min ved PC'en har litt å si også. Eller en nerve fra skulderen, jeg vet ikke. Jeg skal ikke bare skylde på sykdom, selv om den helt klart er inne i bildet.

Det er ellers ikke bare meg som ikke er helt bra, tror PC'en min har litt vondt i hodet 
eller noe, den oppfører seg litt mystisk ja. Internett er på plass, men et eller annet er det. Jeg utsatte et styremøte i ULFF på Skype her om dagen, nettopp fordi jeg var usikker på om PC'en min ville tolerere det.

Jaja, men ellers går det meste etter planen, tror jeg. I hvertfall den revurderte planen, haha. Har sendt ut noen utspill på e-post til enkelte, og har planer om å gjøre mer av det.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)