onsdag 12. november 2014

Burde ut av tenkeboksen...

Ja da, jeg skal huske å trekke pusten mellom sykdomshistoriene altså, men jeg synes ikke jeg har tatt med så mange konkrete av dem på bloggen min, egentlig. Jeg vet at enkelte følger bloggen min for å lese om skrivingen. Men jeg prøver å balansere det litt, og ser innimellom at jeg kanskje burde delt bloggen i to. Men jeg tror dette er riktig likevel, siden jeg skriver bok om egen sykdom.

Og når jeg akkurat nå ikke orker å gå noe særlig rundt på grunn av blødningen jeg nevnte i forrige blogginnlegg, er det jo veldig passende å sitte her og skrive, må vite!


Jeg har et prosjekt på trappene her, men jeg vet ikke om jeg tør å slippe det helt. Det kan gjerne være litt skummelt, det der.


Når passer det egentlig å slippe fra seg skribent-ting man ikke her helt sikker at man er helt fornøyd med? Aldri. Det er nok bare å kaste seg uti det.

Etter hvert.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Som du skjønner er jeg tilbake fra ferie. Ser du har vært aktive, og jeg kommenterer litt her og der :)

    Gleder meg til å lese mer om det nye prosjektet! Sikkert smart å kjenne seg litt klar før det slippes, ja :)

    Håper du er god igjen fra siste tids bevegelsesbegrensning! Godt du har skriverier å ta fatt på sånn at dagene likevel blir brukt fornuftig :)

    SvarSlett
  2. Hei hei, og velkommen hjem fra ferie. Det nye prosjektet mitt er ikke så veldig stort i omfang, men spennende nok til at jeg nøler med å kaste meg ut i det, men bør nok snart det, ja. Ikke minst for å bli fornøyd selv. Ser du har publisert blogginnlegg du også, skal ta en titt på det etterpå. Ellers så går det litt bedre her ja, og det er masse å ta fatt i innenfor skrivingen :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)